Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

De voordelen van een garagebox als werkplaats

Als ondernemer moet je vaak een heleboel ballen tegelijkertijd in de lucht houden. Zeker als je werkt vanuit huis, kan het een uitdaging zijn om werk en privé genoeg gescheiden te houden, maar het budget om een kantoor te huren, laat staan te kopen, is er ook niet in alle gevallen. In dat geval kan het een uitkomst zijn om een garagebox te huren, bijvoorbeeld bij Garagepark. Een goedkopere optie dan een kantoor en ontzettend handig. We vertellen je in dit artikel wat hiervan voor ondernemers het voordeel kan zijn.

Opslag van spullen

Of je nu werkt vanuit huis, of gewoon een locatie hebt waar je kunt werken, je verzuipt waarschijnlijk altijd wel in spullen die je op dat moment even niet nodig hebt. Als je wel een eigen kantoor hebt zijn dit misschien seizoensgebonden spullen of documenten die je niet kwijt wilt, maar ook even niet nodig hebt. Als je als ondernemer vanuit huis werkt, zijn dit bijvoorbeeld handelswaar, gereedschappen of machines die anders maar in de gang in de weg liggen. Een loods huren kan dan een uitkomst zijn. Ideaal om een plek te hebben waar je niet de hele tijd over deze spullen hoeft te struikelen.

Werken in alle rust

Als je het leven als ondernemer moet combineren met een gezin, kan het een uitdaging zijn om vanuit huis te werken. Zeker als je een technische onderneming hebt kan het heel fijn zijn om een garagebox als remote werkplek te hebben. Hier kun je ook je apparatuur, machines en gereedschap laten, zodat het gezin geen last heeft van jouw spullen en jij hebt geen last van het gezin, die jou lastig komen vallen met vragen waar jij tijdens je werkdag even geen behoefte aan hebt. Een goedkope remote werkplek betekent meer rust voor het hele gezin.

Werken op gezette tijden

Als je als ondernemer vanuit huis werkt, kan het een uitdaging zijn om op gezette tijden te werken. Waar het voor de één een hele opgave is om aan de slag te gaan, is het voor de ander een enorme uitdaging om te stoppen. Als je met jezelf afspreekt op welk moment jij aanwezig wilt zijn in je garagebox om te werken en op welk moment je weer naar huis gaat, is het veel makkelijker om werk en privé gescheiden te houden. Je hebt een stok achter de deur om te werken, of voorkomt juist dat je jezelf over de kop werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *