Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Dit zijn de beste opties voor relatiegeschenken

De beste manier om blijk van waardering te laten zien aan je klanten en partners, is door middel van het geven van relatiegeschenken. Hierdoor laat je zien dat je om je klanten en partners geeft, waardoor zij sneller voor jouw product of diensten zullen kiezen. Het kan best lastig zijn om een geschikt relatiegeschenk te kiezen. Daarom geven we je drie tips, zodat je jouw klanten kunt verrassen met een geschenk.

Een duurzaam geschenk

Wanneer je duurzaamheid als bedrijf hoog in het vaandel hebt staan, kan het lonen om een duurzaam geschenk te geven. Je laat dan niet alleen zien dat je om je klanten en partners geeft, maar ook dat je je graag inzet voor het milieu; goed voor je imago dus. Bij GreenGiving kun je pennen laten bedrukken op een duurzame manier. Daarbij biedt deze site allerlei duurzame relatiegeschenken aan; zeker het kijken waard! Behalve pennen kun je ook kiezen voor notitieboekjes. Geef je liever iets wat meerdere keren gebruikt kan worden? Dan is een waterfles voorzien van het logo van je bedrijf een erg goede optie. Op die manier zien ook anderen het logo van jouw bedrijf, wat kan leiden tot meer naamsbekendheid. Ook koffiemokken of een boodschappentas zijn interessante mogelijkheden, wegens dezelfde redenen als die van de waterfles.

Ga voor handige gadgets

Je kunt ook kiezen voor handige gadgets. Zo kun je functionaliteit combineren met technologie, waardoor je professioneel en efficiënt overkomt richting jouw klanten en partners. Voorbeelden van dergelijke slimme gadgets zijn draadloze opladers, telefoonhoesjes met een ingebouwde powerbank, of, wanneer je meer budget te besteden hebt, een smartwatch. Hiermee laat je zien dat je op de hoogte bent van de nieuwste technologie en geef je een gewild cadeau.

Een geschenk met een culinaire twist

Zijn gadgets niet helemaal jouw ding, of past dat niet bij jouw bedrijf? Dan kun je beter kiezen voor een culinair relatiegeschenk. Je kunt hierbij denken aan een goede fles wijn of kwalitatieve koffiebonen, maar je kunt ook kiezen voor een delicatessenpakket. Dit is een origineel cadeau en zijn perfect voor iedereen die van lekker eten houdt. Zo kun je een Frans pakket geven met wijn, een paar goede Franse kazen en lekkere vleeswaren, of juist kiezen voor een Italiaans pakket, ook met wijn, maar dan met goede olijfolie. Je kunt een dergelijk pakket helemaal zelf samenstellen; zo laat je zien dat je er aandacht aan hebt besteed en dat je jouw zakelijke relaties enorm waardeert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *