Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Dit zijn de leukste traktaties voor op kantoor

Of het nu gaat om een verjaardag, een promotie of gewoon omdat het maandag is, iedereen houdt van traktaties op kantoor. Van gebak tot cocktails, er zijn talloze manieren om je collega’s te verrassen en een glimlach op hun gezicht te toveren. Maar wat trakteer je in een omgeving waar smaken en voorkeuren uiteenlopen?

Gebak

Gebak staat al lang bekend als de go-to traktatie voor elke gelegenheid en dat is niet zonder reden. Een assortiment van vers gebakken lekkernijen kan bijna niemand weerstaan. Denk aan croissants, muffins, of scones die perfect samengaan met de koffiepauze in de ochtend. Voor een verjaardag of speciale gelegenheid kun je kiezen voor iets feestelijkers, zoals petit fours of een luxe slagroomtaart. Het mooie van gebak is de veelzijdigheid; er is voor ieder wat wils.

De meest populaire soorten zijn:

  • Chocoladetaart
  • Vanilletaart
  • Red Velvet taart
  • Citroencake
  • Worteltaart
  • Abrikozentaart
  • Aardbeislagroomtaart
  • Cheesecake
  • Kersentaart

Cake

Cake is een andere veelzijdige optie die het altijd goed doet op kantoor. Van een eenvoudige vanille- of chocoladecake tot meer uitgesproken smaken zoals citroen-maanzaad of wortelcake, er is een enorme variëteit om uit te kiezen. Je kunt bovendien eenvoudig zelf cake bakken of er een personaliseren met een boodschap of logo, wat ze ideaal maakt voor afscheidsfeestjes of het vieren van bedrijfssuccessen.

Appeltaart

Appeltaart is zo’n traktatie die bijna synoniem staat aan gezelligheid en comfort. Het is de perfecte traktatie voor op kantoor omdat het zowel warm als koud heerlijk is en gemakkelijk in porties te verdelen. Een grote, zelfgebakken appeltaart kan het hart van je collega’s veroveren en voor een huiselijke sfeer zorgen, zelfs op de meest stressvolle dagen. De geur alleen al kan een hele verdieping betoveren en collega’s uit alle hoeken van het kantoor lokken.

Bovendien kun je met cake eenvoudig inspelen op verschillende dieetwensen door bijvoorbeeld glutenvrije of veganistische opties te bieden.

Cocktails en wijn

Hoewel misschien niet geschikt voor elke dag, kunnen cocktails en wijn een geweldige toevoeging zijn aan de viering van bijzondere mijlpalen of successen binnen het bedrijf. Een kleine cocktailbar met een paar eenvoudige recepten of een selectie van kwaliteitswijnen kan een feestelijke sfeer creëren en collega’s aanmoedigen om samen te komen en te proosten op het succes. Let wel op het alcoholbeleid binnen je bedrijf en zorg dat er ook altijd alcoholvrije opties beschikbaar zijn.

Overige traktaties

Naast de bovengenoemde klassiekers zijn er tal van andere etenswaren die het goed doen als traktatie op kantoor. Denk bijvoorbeeld aan een kaasplank met een assortiment van lokale kazen, vers fruit voor een gezonde twist, of een selectie van internationale snacks om je collega’s kennis te laten maken met nieuwe smaken. Het sleutelwoord hier is variëteit; door een breed scala aan opties aan te bieden, zorg je ervoor dat er voor elke collega wat wils is.

Trakteren op kantoor is een prachtige manier om waardering te tonen aan je collega’s en om speciale momenten samen te vieren. Door rekening te houden met de smaken en voorkeuren van je collega’s en door een beetje creativiteit te tonen, kun je zorgen voor een traktatie die niet alleen heerlijk is, maar ook bijdraagt aan een positieve en inclusieve werksfeer. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *