Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Duurzaamheid op de zaak is hipper dan ooit!

Er zijn genoeg redenen om duurzaamheid in je bedrijf serieus te nemen. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar het kan ook je kosten verlagen, zoals de energierekening. Daarnaast kan het de gezondheid en tevredenheid van je personeel verbeteren, en klanten aantrekken die willen samenwerken met bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Hier zijn enkele eenvoudige veranderingen die je in je kantoor kunt doorvoeren om milieuvriendelijker te worden.

Gebruik minder energie

Op zoek naar een aantal makkelijke manieren om energie te besparen? Koop dan een slimme thermostaat bij cvkoopjes.nl. De slimme functies leren van wat er gebeurt en passen zich aan om het beste resultaat te halen. Dit werkt net zo goed met een gloednieuwe CV-installatie als met een ouder systeem. Door deze slimme technieken te gebruiken, zorg je niet alleen voor meer comfort, maar bespaar je ook op de lange termijn. En hebben alle ruimtes wel verwarming of verkoeling nodig? Maak ook gebruik van verlichting met bewegingssensoren voor de badkamer of andere ruimtes die niet veel gebruikt worden, en installeer energiezuinige verlichting zoals led verlichting.  Laat computerschermen in slaapstand gaan wanneer ze niet in gebruik zijn en sluit ongebruikte toepassingen. En wist je dat laptops minder energie gebruiken dan desktop computers? Kies daarom voor laptops en pas het helderheidsniveau ervan aan om energie te besparen en comfortabel te werken

Weg met papier!

Probeer zoveel mogelijk digitaal te werken en minder papier te gebruiken in je bedrijf. Als je toch echt papier nodig hebt, recycle het dan en probeer zoveel mogelijk dubbelzijdig af te drukken met printers. Digitale documenten zijn handiger, besparen kosten en verminderen rommel. Daarnaast heb je altijd en overal toegang tot deze bestanden, vooral als je in de cloud werkt. Een ander voordeel? Het is veiliger voor noodgevallen. Als je toch moet afdrukken, gebruik dan gerecycled papier van duurzame bronnen en bespaar toner door conceptmodus te gebruiken voor interne afdrukken.

Recyclen en hergebruiken

Recycling is een gemakkelijke manier om je kantoor groener te maken. Plaats gewoon recycling bakken in het hele kantoor. Je kunt verschillende bakken voor papier, plastic en glas gebruiken. Daarnaast kun je alle inktpatronen inleveren bij verschillende. Ook oude computers en monitoren kun je recyclen door ze naar de stortplaats te brengen. En dit proces kun je voor alles doen op kantoor. Koffiecapsules kun je ook recyclen, en zo verbruik je minder afval. Een andere makkelijke tip is om wegwerpartikelen te vervangen. Gebruik je nog plastic servies en bekertjes? Haal dan stalen bestek in huis en kies voor koffiemokken. Dit zijn makkelijke, maar efficiënte stappen om duurzaam bezig te zijn. Er zijn zo nog meer manieren om duurzaamheid op de zaak aan te moedigen. Begin klein en werk aan een duurzame toekomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *