Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Een bedrijfsuitje in Noordwijk; tips en ideeën voor alternatieve activiteiten

Het weer eens tijd voor het jaarlijkse bedrijfsuitje met alle werknemers. Het is altijd even zoeken naar een geschikte locatie en een leuke activiteit. Je wil natuurlijk niet voor de 100e keer hetzelfde teambuilding spelletje doen met een stadswandeling. In deze blog bespreken we drie activiteiten die vernieuwend zijn en een alternatief bieden voor de standaard bedrijfsuitjes. Alle activiteiten zijn in Noordwijk, gelegen aan de kust voor een perfecte locatie.

Ga strandzeilen bij het Noordzeestrand

De eerste activiteit is er gelijk eentje waarvoor alle werknemers uit hun comfortzone moeten kruipen. Zo is het een tof idee om voor een bedrijfsuitje Noordwijk te gaan strandzeilen. Uiteraard zijn er professionele instructeurs die jouw werknemers zullen begeleiden tijdens deze sport. Je leert in een middag de basisprincipes van strandzeilen, en uiteraard mag iedereen ook zelf achter het stuur. Cross over het strand terwijl je tegen elkaar races tijdens deze avontuurlijke activiteit.

Zoek creativiteit op tijdens een zandsculptuur workshop

Soms wil je niets liever dan een beetje creativiteit opzoeken bij de werknemers van het bedrijf. Een bedrijfsuitje is hier het perfecte moment voor, om eens in een totaal andere setting op een ongedwongen manier aan de slag te gaan met creativiteit. Een idee hiervoor is om samen met echte zandkunstenaars eigen sculpturen te gaan maken met het Nederlandse zand. Er zijn vele mogelijkheden en je kunt teams samen laten werken aan de sculpturen. Het is een ontspannende en gezellige activiteit.

Hou je eigen beach Olympics op het strand

Een activiteit die helemaal geweldig is als bedrijfsuitje is om een beach Olympics competitie te houden op het strand van Noordwijk. Zo zijn er eindeloze mogelijkheden voor activiteiten die hierbij horen. Denk hierbij aan allerlei leuke dingen zoals, beachvolleybal, spikeball, frisbee golf en andere uitdagende spellen. Je kunt het zo gek maken als je wil met spellen. Verdeel de werknemers in verschillende teams om de competitie strijd echt aan te pakken en laat iedereen op een leuke manier met elkaar strijden. Zet een mooie prijs op het spel. Ook is het leuk om bijvoorbeeld een straf te bedenken, zoals in het water moeten duiken. Een gegarandeerd succes om de teamgeest lekker hoog te krijgen. Er zijn dus allerlei opties voor een gaaf bedrijfsuitje in de omgeving van het strand. Ga als bedrijf na waar de behoefte ligt wat betreft het bedrijfsuitje. Willen jullie echt avontuur en adrenaline? Ontspannen? Of juist echt leren samenwerken. Zoek bij deze doelen het ideale uitje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *