Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Grote kantoormeubelspecialist kiest voor een nieuwe naam 

Nieuws vanuit de markt voor kantoormeubelen: specialist op het gebied van kantoormeubelen, VG Trading, heet sinds begin februari Van Garderen Kantoormeubelen. Met deze nieuwe bedrijfsnaam sluit de organisatie beter aan op haar eigen missie en visie, zo valt te lezen op de website van de aanbieder van kantoormeubilair. Doel van het bedrijf blijft om consumenten te voorzien van kwaliteit, een uitstekende service en een hoge mate van duurzaamheid. Duurzaamheid is ook in de zakelijke wereld steeds belangrijker geworden voor afnemers. Consumenten rekenen bedrijven af op de mate waarin zij duurzaam ondernemen. Dat doen zij door het thema duurzaamheid mee te nemen in hun afweging tussen verschillende aanbieders. In dit artikel lees je meer over de naamswijziging en de laatste trends in de markt voor kantoormeubelen. 

Voldoen aan de behoeften op het gebied van comfort en duurzaamheid 
Onder haar nieuwe naam wil Van Garderen Kantoormeubelen voldoen aan de behoeften van afnemers. Die behoeften zijn er niet alleen op het gebied van duurzaamheid. Ook comfort is een belangrijke factor bij het vernieuwen van het kantoormeubilair door organisaties. Zij zoeken bijvoorbeeld naar het beste zit sta bureau, om medewerkers op ergonomisch verantwoorde wijze te kunnen laten werken. Een hele dag zitten heeft een sterk negatieve impact op de werking van spieren en gewrichten. Door een zit sta bureau te bieden op de werkvloer, worden medewerkers gemotiveerd om gedurende de dag af en toe te gaan staan. De zit sta bureaus komen steeds vaker terug in het interieur van kantoorpanden. 

In algemene zin geldt dat het kunnen afstellen van een bureau en bureaustoel belangrijker is geworden. Het voorkomt een pijnlijke nek, rug en bijvoorbeeld stijve benen. Afnemers willen niet alleen voorzien worden van kwalitatief goede kantoormeubelen. Ook advies over het ergonomisch verantwoord werken is gewenst. Van Garderen Kantoormeubelen biedt afnemers die service. 

Levering kantoormeubilair combineren met montage 
De service van een van de beste kantoormeubelspecialisten gaat verder dan vrijblijvend advies. Van een dergelijke partij mag verwacht worden dat zij hulp bieden bij de montage van het kantoormeubilair. Het is precies datgene wat Van Garderen Kantoormeubelen haar klanten biedt. Niet alleen worden de bestelde goederen gratis geleverd op kantoor, ook worden deze hier direct in elkaar gezet. Zo kan er al snel gebruik van worden gemaakt door het personeel. Op de website van deze kantoormeubelspeciliast vind je meer informatie over de geboden service en het actuele aanbod aan kantoormeubilair. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *