Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Innovatie op de werkvloer

Binnen de industriële sector is operationele efficiëntie belangrijk voor het succes van een organisatie. Het bepaalt het concurrentievoordeel in een veelal competitieve markt. Met de automatisering van productieprocessen wordt de productiecapaciteit beter benut, wat resulteert in een winstgevend bedrijf. Bij automatisering komt echter veel geavanceerde technologie kijken. Dit vergt aanvullende kennis en vaardigheden bij medewerkers. Hierdoor ontstaat een vraag naar een goed opgeleid team, dat in staat is om deze technologieën te begrijpen, beheren en te optimaliseren. Voortdurende bijscholing over de nieuwste regels en ontwikkelingen is daarom van groot belang om een succesvolle organisatie te realiseren.

De voordelen van werkplekopleiding 

Werkplekleren biedt tal van voordelen voor zowel werkgevers als werknemers. Maar liefst 70% van het leereffect wordt bereikt door te doen. Het resulteert in praktische ervaring voor medewerkers, door het effectief toepassen van theoretische kennis op de werkvloer. Daarnaast is een goed opgeleide medewerker vaak efficiënter en productiever doordat ze taken sneller en met minder fouten kunnen voltooien. Tijd is kostbaar in een bedrijf, daarom is werkplekleren een waardevol instrument om een succesvolle organisatie te bereiken.

Een Hands-on cursus elektrotechniek

De cursus basiskennis elektrotechniek is perfect voor operators die actief zijn in een productie- of proces-technische omgeving, of monteurs met een mechanische achtergrond die af en toe in aanraking komen met elektrotechniek. Met een praktisch ingestoken basiscursus elektrotechniek leert de medewerker het aanleggen van elektrische installaties, evenals het onderhouden, testen en het verhelpen van storingen. De deelnemer verkrijgt elektrotechnische kennis, kunde en vaardigheden die essentieel zijn om zijn werkzaamheden veilig en efficiënt uit te voeren.


Opleidingscentrum met een praktische aanpak

In de basiscursus elektrotechniek neemt theoretische kennis een aanzienlijke rol in, omdat dit essentieel is voor een medewerker om zijn taken veilig uit te kunnen voeren. Met de toepassing van praktische voorbeelden krijgen medewerkers de kans om hun kennis direct toe te passen in echte situaties, waardoor ze volledig voorbereid worden op werkzaamheden in de praktijk. Bij cbtresultaatuitopleiden.nl werken ze met deze methodiek. Met het combineren van theorie en een praktijkgerichte aanpak verkrijgen jouw medewerkers een volledig kennisbeeld, en zijn ze direct klaargestoomd voor de werkvloer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *