Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Investeren in de toekomst van je bedrijfstuin met bomen

De tuin zien we vandaag de dag als het verlengstuk van het bedrijf. Daarom is het ook niet zo gek dat we meer en meer aandacht besteden aan het aanpakken ervan. En aangezien je de tuin van het bedrijf misschien maar een enkele keer in je leven in een nieuw jasje steekt, wil je natuurlijk goed voorbereid starten aan de klus. Je geniet op deze manier van een plek die helemaal aan je wensen en eisen voldoet. Meer weten? Hoe je hier het beste mee aan de slag kunt gaan, lees je hier. 

Plant voldoende groen in je tuin voor lekker veel sfeer en gezelligheid 

Een van de belangrijkste punten van aandacht in de tuin is het toevoegen van veel sfeer en gezelligheid. Dit kun je op een erg makkelijke manier bereiken door groen te planten in de tuin. Denk daarbij aan onderhoudsvriendelijke bodembedekkers, een prachtige magnolia of borders met hoge klimplanten. En draag je graag een extra duurzaam steentje bij aan de wereld? Ga dan specifiek op zoek naar bloemen en planten die bijen en vlinders aantrekken. Ook leuk: dit zijn vaak sierlijke planten die het ook erg goed in de tuin van het bedrijf doen. 

Creëer een fijne plek in de tuin waar je kunt relaxen 

Daarnaast is het ook belangrijk om een gedeelte van de tuin te reserveren om in te relaxen, bijvoorbeeld bij een waanzinnige walnotenboom. Hoe je dit gedeelte het beste in kunt richten, is helemaal afhankelijk van je eigen voorkeur. Ga je graag voor een tuinset waar het personeel lekker kan lunchen of borrelen. Of heb je altijd al gedroomd van een waanzinnige loungeset waar je heerlijk in kunt relaxen? Op het gebied van het meubilair in de tuin van het bedrijf is er enorm veel mogelijk, dus verdiep je daar ook een keer goed in. 

Neem de verlichting in de tuin mee in het nieuwe ontwerp 

Een ander belangrijk punt van aandacht, is de keuze voor het type verlichting. Dit wordt vaak over het hoofd gezien tijdens het maken van een nieuw ontwerp. En eigenlijk is dat reuze zonde. Goede verlichting kan de sfeer in de avond meteen naar een hoger niveau tillen. Maar het zorgt ook voor een stukje veiligheid, bijvoorbeeld als je in het donker bij het bedrijf bent, bijvoorbeeld tijdens het borrelen op vrijdagmiddag. Van handige wandverlichting die werkt op een bewegingssensor tot aan stijlvolle verlichting bij een overkapping. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *