Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Maandelijks investeren in goud en goud kopen als belegging: een weloverwogen strategie

Goud is al eeuwenlang een waardevol en gewild metaal. Het wordt gezien als een veilige haven in tijden van economische onzekerheid, inflatie en geopolitieke spanningen. Goud kopen als belegging biedt ook een diversificatievoordeel voor uw beleggingsportefeuille, aangezien goud vaak een negatieve correlatie heeft met andere activa, zoals aandelen en obligaties.

Hoe kunt u het beste investeren in goud?

Een van de opties om te investeren in goud is om maandelijks een vast bedrag te beleggen. Maandelijks investeren in goud heeft een aantal voordelen, zoals:

  • U spreidt uw risico over de tijd, aangezien u niet afhankelijk bent van de goudprijs op een bepaald moment.
  • U profiteert van het rente-op-rente effect, aangezien u uw goudvoorraad geleidelijk opbouwt en laat groeien.
  • U kunt profiteren van de prijsschommelingen van goud, aangezien u meer goud koopt als de prijs laag is en minder als de prijs hoog is. Dit wordt ook wel dollar cost averaging genoemd.

Waar kunt u maandelijks investeren in goud?

Wilt u maandelijks investeren in goud, dan is het een goede strategie om te kiezen voor Doijer & Kalff, al 200 jaar de specialist in fysiek edelmetaal. Doijer & Kalff biedt u de volgende voordelen:

  • U koopt fysiek goud van de hoogste kwaliteit, dat wordt opgeslagen in een beveiligde kluis in Zürich, Zwitserland. U bent dus de daadwerkelijke eigenaar van uw goud en niet van papieren contracten of aandelen.
  • U kunt uw goud altijd verkopen. U heeft dus volledige controle over uw goud en kunt er altijd over beschikken.
  • U kunt eenvoudig en veilig online uw goud kopen en beheren, via een persoonlijk account op de website van Doijer & Kalff. Via de automatische incasso service belegt u gemakkelijk iedere maand een vast bedrag in goud.

Maandelijks investeren in goud bij Doijer & Kalff is een slimme en voordelige strategie om uw vermogen te beschermen en te laten groeien. Goud kopen als belegging bij Doijer & Kalff is een verstandige keuze voor elke belegger die op zoek is naar een betrouwbare en flexibele partner in fysiek edelmetaal. Neem vandaag nog contact op met Doijer & Kalff en ontdek hoe u kunt profiteren van de kracht van goud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *