Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Meer hits op de website van je bedrijf? Zo krijg je het voor elkaar!

Als ondernemer is het belangrijk om een goedlopende website te hebben. Dat begint bij goede webhosting, zoals van WebOké, maar wanneer je eenmaal een website hebt, wil je natuurlijk ook dat deze bezocht wordt. Vallen de hits op jouw website een beetje tegen? Zo kun jij ze opkrikken!

Wie is je doelgroep?

Voor je aan de slag gaat met alle tools om het aantal hits op je website te verhogen: wie wil je op jouw website hebben? Fijn als je veel hits hebt, maar wanneer dit geen potentiële klanten van je kunnen zijn ben je nog nergens. Het duidelijk vaststellen van een doelgroep is belangrijk, zodat je gericht kunt targeten.

Zoekmachine optimalisatie

Tegenwoordig is een website eigenlijk niks zonder zoekmachine optimalisatie, die maakt dat jouw website bovenaan komt te staan wanneer iemand een gerelateerde zoekterm intypt. Ga een samenwerking aan met een SEO-specialist die jouw website binnen no time naar een hoger plan kan tillen. Laat dit regelmatig doen, zodat nieuwe content op jouw website ook SEO-proof is.

Google Ads

Ook Google Ads is een uitstekende manier om het aantal hits van je website een boost te geven. SEO kan namelijk helpen, maar er komt dagelijks zoveel webcontent bij, dat je website binnen no-time weer verdwenen is. Hierbij komt SEA-content kijken. Dit is een betaalde Google advertentie (je herkent ze aan het woordje advertentie bij de link in Google). Het kan geen kwaad om te experimenteren met wat dit doet voor het aantal hits op je website.

Voldoende interessante content

Wanneer mensen je site bezoeken, moet er natuurlijk wel iets te lezen zijn. Update je website regelmatig met de ins en outs over jullie bedrijf en maak het visueel aantrekkelijk met leuke video’s en foto’s. Zo blijven mensen ook plakken wanneer ze eenmaal op de website zijn.

Gebruik sociale media

Tegenwoordig ben je nergens zonder sociale media. Zorg in ieder geval dat je een mooie Instagram-pagina hebt voor jullie bedrijf waar je de link naar de website in de bio kunt plaatsen. Door te posten over updates op de website, zullen je hits omhoog gaan. Kan het aantal volgers van jouw Instagram beter? Met gesponsorde posts worden jouw posts voor een paar euro ook getoond aan mensen die jou niet volgen, maar die eventueel wel geïnteresseerd zouden kunnen zijn in het product of de dienst die jij levert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *