Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Op naar het nieuwe kantoor: succesvol verhuizen met deze tips

Een verhuizing naar een nieuw kantoor doe je misschien maar een enkele keer in je leven. Misschien mag je de sleutels in ontvangst nemen van een gloednieuw pand. Of je krijgt de sleutels van dat ene historische pand waar je altijd al van gedroomd hebt. In beide gevallen weet je dan ook maar al te goed dat er aardig wat komt kijken bij de grote verhuisdag. Want heb je op dit moment al een inboedel staan? Dan wil je natuurlijk dat alles veilig en snel van A naar B kan worden vervoerd. Waar je zoal rekening mee moet houden tijdens het verhuizen, lees je hier.

Zorg voor slimme tools waarmee het verhuizen van de inboedel gestroomlijnd verloopt

Het is zeker geen overbodige luxe om te starten met inventariseren wat voor tools erg goed van pas gaan komen. Denk daarbij aan het kopen van een kabelbinder. De naam zegt het eigenlijk al, kabels kunnen hierdoor erg makkelijk bij elkaar worden gehouden tijdens de verhuizing. En dat heeft zo zijn voordelen. Ideaal als je bijvoorbeeld een compleet bureau op een nieuwe plek neer wilt zetten en daarvoor niet lang wilt zoeken naar alle benodigde kabels. Dit scheelt je dus meteen flink wat tijd en energie. Klinkt goed, toch?

Heb je al eens een keer iets gehoord van een meubelhondje?

Maar ook het kopen van een meubelhondje is een erg goed idee. Dit is eigenlijk niets meer dan een plaat stevig hout met daaraan vier zwenkwielen bevestigd. Waarom dit een echte must is om te hebben? Het meubilair kan hiermee erg makkelijk worden vervoerd, waardoor het lichaam niet overbelast raakt. En dat is natuurlijk wel belangrijk om te weten, want de verhuizing moet zo soepel mogelijk verlopen. Verdiep je daarom een keer goed in alle beschikbare formaten.

Ga voor gemak door alle essentiële aankopen een keer online te doen

Komt de verhuizing van het kantoor steeds dichterbij? En is het maken van een concreet plan van aanpak daarom een belangrijk punt op je to-do lijst geworden? Je bespaart aardig wat tijd en energie door de inkopen voor de verhuizing te doen via een online leverancier. Hierdoor kun je de producten altijd in een mum van tijd bij jou op de deurmat verwachten. Ga je op korte termijn al een keer aan de slag met het doen van de nodige inkopen voor de verhuizing?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *