Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Persoonlijke groei en professioneel succes met coach intensives

Droom je van een carrière als coach maar heb je geen idee hoe je moet beginnen? Dan ben je hier precies op het juiste adres. In deze blog delen we namelijk wat informatie over de Coach Intensive bij NONONS. Dit is een intensieve, persoonlijke en praktijkgerichte cursus voor iedereen die serieus aan de slag wil als zelfstandige coach. Je kunt deze cursus al in 6 maanden afronden en je kunt elke maand starten, de groepen bestaan uit maximaal 12 studenten wat het dus super kleinschalig en intiem maakt. De perfecte omgeving om jezelf te ontwikkelen dus. 

Jezelf ontwikkelen als coach

Bij coaching draait het met name om het helpen van anderen, maar iets wat echt een super belangrijk onderdeel is van coaching is het leren kennen van jezelf. Want je kunt natuurlijk geen anderen helpen als je zelf geen grip hebt op je eigen leven. Het is heel belangrijk om te weten wie je bent en om eerlijk te zijn met jezelf. Je moet leren om je ego aan de kant te zetten en je eigen valkuilen te leren zien, herkennen en vermijden. Coach zijn betekent niet dat je perfect moet zijn, maar het betekent wel dat je niet bang kunt zijn om jezelf te verbeteren. En je kunt jezelf alleen verbeteren als je bereid bent om ook de minder leuke kanten van jezelf onder ogen te komen. Dat is misschien even zwaar, maar het helpt je absoluut om te groeien als mensen. Dit is ook een belangrijk onderdeel van de Coach Intensive van NONONS. 

Zelfstandig aan de slag als coach

Klaar met de cursus bij NONONS? Dan ben je klaar om aan de slag te gaan als zelfstandige coach. Je hebt alle benodigde kennis over het coachvak op zak en je hebt ook al wat mooie ervaring op kunnen doen in de praktijk. En dat allemaal binnen maar zes maanden. Na die zes maanden ben je dan ook gelijk klaar om zelfstandig aan de slag te gaan als coach. Je hebt alle tools in je gereedschapskist en nu is het tijd om je eigen coachee’s aan te nemen en een succesvolle business op te zetten als coach. Natuurlijk blijf je jezelf als coach altijd ontwikkelen en ben je nooit klaar met leren. Wil je na een tijdje toch nog meer leren? Dan kun je ook nog een verdiepingsopleiding volgen om jezelf nog meer te specialiseren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *