Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Slimme marketingzet: hoe bedrukte geschenken jouw merk versterken

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar nieuwe manieren om je klanten blij te maken en loyaal te houden natuurlijk. De klant is koning en je wilt natuurlijk niet dat jouw klanten overstappen naar de concurrentie. Jij wilt opvallen met je merk, je wilt dat er positief over jouw merk gesproken wordt, want dan komen die klanten vanzelf wel. Maar hoe doe je dat dan? Hoe bouw je een sterk merk op? Hoe zorg je dat je je klanten behoudt en nieuwe klanten aantrekt? Met de relatiegeschenken met logo via Drukzo natuurlijk! Hoe je dat nou slim aanpakt, dat lees je hier! 

Elke dag exposure

Relatiegeschenken zijn super simpel, maar toch heel erg effectief. Het kan een heel eenvoudig geschenk zijn zoals een bedrukte pen of een bedrukt notitieblok bijvoorbeeld, maar dit zijn items die elke dag gebruikt gaan worden. Wat betekent dat ze jouw merk elke dag zien! En geloof maar dat als ze dan jouw diensten nodig hebben, dat jij dan de eerste bent aan wie ze denken. Zo kun je met een klein, eenvoudig bedrukt relatiegeschenk nieuwe klanten binnenhalen. 

Wie houdt er nou niet van een cadeautje? 

Laten we eerlijk zijn, het is altijd fijn om een cadeautje te krijgen. En dan gaat het niet eens zo heel sterk om wat dat cadeau dan mag zijn, maar met name om het feit dat je gewaardeerd wordt en dat je je gezien voelt. Dat jij als ondernemer een stap extra zet voor de klant, is een geweldige eerste indruk. Dit geeft de klant het gevoel dat hij bij jou echt gezien wordt en dat is precies wat je wil natuurlijk. Dit hoeft ook echt geen fortuin te kosten, het gaat om het idee van het cadeau. 

Niet alleen voor nieuwe klanten 

Veel bedrijven maken de fout om alleen aan hun nieuwe klanten een geschenk te geven. Dat is natuurlijk zonde, want ook je bestaande klanten worden heel erg gewaardeerd. Vergeet deze klanten dus zeker niet, ook al heb je ze al als klant. Want als zij dat cadeau van jou krijgen, dan is de kans groot dat ze hierover vertellen tegen hun eigen netwerk. Een beetje positieve en gratis reclame is altijd welkom toch? Het opbouwen van langdurige relaties met je klanten is super belangrijk en een relatiegeschenk is de perfecte manier om te laten zien dat jouw klanten echt gewaardeerd worden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *