Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Verkrijg een betalingsregeling bij een incassobureau

Zowel bedrijven als particulieren kunnen te maken krijgen met een incassobureau. Wanneer klanten de factuur niet betalen, dan kan de support van een incassobureau worden ingeroepen. Deze neemt de zorgen voor jou uit handen en nemen contact op met de klant die niet betaalt. Wanneer je een goede klantrelatie hebt opgebouwd, maar betaling alsnog uitblijft, dan wil je niets doen om deze relatie schade aan te brengen. Daarentegen zal het wel nodig zijn dat de factuur alsnog wordt voldaan. Je kunt dan de hulp inschakelen van een incassobureau te Utrecht of omstreken. Bij Bill incasso is er zelfs sprake van landelijke dekking, zodat het niet uitmaakt waar je onderneming is gevestigd. Naast bedrijven helpt dit incassobureau ook particulieren, wanneer je een openstaande vordering hebt ontvangen.

Incasso support voor particulieren

Als particulier kun je eveneens support krijgen via een incassobureau. Een incassobureau inschakelen als particulier doe je als je een openstaande vordering hebt ontvangen en je weet niet precies hoe je deze kunt voldoen. Wanneer je de factuur niet in één keer kunt betalen, zal een betalingsregeling worden opgesteld. Zo betaal je in delen het bedrag dat op de factuur staat en ontvangt het bedrijf waarvan je een product of dienst hebt afgenomen alsnog het volledige tarief. Daarnaast zullen er wel aanvullende kosten worden berekend voor het inschakelen van het incassobureau, maar dit wordt meegenomen in de maandelijkse termijnen. Zo kun je alsnog de vordering voldoen, zonder dat je hier zorgen over hoeft te maken.

Zorgen wegnemen bij klanten

Een incassobureau stelt alles in werking om zorgen rondom het uitblijven van een betaling weg te nemen. Voor zowel de onderneming als de particulier kan dit veel stress meebrengen, wanneer de klant niet in staat is om de factuur direct te voldoen. Bij Bill incassobureau worden deze zorgen overgenomen, zodat je niet zelf continu bij de klant hoeft aan te kloppen om deze aan de openstaande factuur te herinneren. Je wilt de klantrelatie zoveel mogelijk intact houden en zelf de stresslevels zo laag mogelijk houden. Zodra je de support van het incassobureau hebt ingeroepen, zal nog dezelfde werkdag een brief naar de klant worden verzonden. Hierin wordt de klantvriendelijk verzocht om de betaling te voldoen en anders contact op te nemen voor het opstellen van een betalingsregeling. Door de klant juist vriendelijk te benaderen, worden positieve resultaten eerder bereikt en zal de factuur sneller kunnen worden voldaan.

Incassoregeling voor bedrijven

Bedrijven kunnen een beroep doen op de support van Bill Incassobureau. Wanneer de klant niet betaalt, levert dit stress, zorgen en extra kosten op. Je wilt dat de factuur snel wordt voldaan, omdat andere rekeningen afhangen van de inkomsten die je verkrijgt via klanten. Het incassobureau neemt deze zorgen voor je uit handen, door in contact te gaan met de klant die niet betaalt. Ook de particuliere klant kan zo verhaal doen en aangeven waarom een factuur nog niet is voldaan. Een betalingsregeling kan dan uitkomst bieden, waarbij beide partijen zijn geholpen zonder de klantrelatie op het spel te zetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *