Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Waarom flyers nog van deze tijd zijn

Als ondernemer ben je je bewust van het feit dat het constant relevant is om aandacht aan marketing te besteden. Je wilt als ondernemer immers groeien en daar heb je vanzelfsprekend klanten voor nodig. 

Tegenwoordig is het echter niet heel gemakkelijk om nieuwe klanten te trekken, want er zijn meer ondernemers dan ooit tevoren actief in Nederland en je hebt daarom te maken met veel concurrentie. Daarom moet je creatief zijn en bijvoorbeeld gaan flyeren. Maar is dat nog wel van deze tijd? Ja, is het antwoord en in dit artikel leggen we uit waarom dit zo is. 

De boodschap wordt direct ontvangen 

Als ondernemer wil je natuurlijk dat mensen lezen wat je wilt vertellen. Wanneer je gaat flyeren, dan wordt de boodschap direct ontvangen. Een flyer is namelijk tastbaar en de lezer heeft direct de neiging om te lezen wat je te vertellen hebt. 

Je kunt flyers op bepaalde locaties neerleggen. Denk bijvoorbeeld aan wachtkamers, in supermarkten en op verscheidene andere plekken. Het is uiteraard wel van belang om eerst toestemming te vragen, want je mag niet overal flyeren of flyers verspreiden. Bij Printis Is kun je hoge kwaliteit flyers drukken

Een flyer heeft meer impact 

Veel ondernemers besteden tegenwoordig veel tijd aan digitale marketing. Dit is enerzijds ook logisch, want veel consumenten nemen diensten en producten online af. Maar tegelijkertijd kun je met een fysieke flyer juist meer impact maken. 

De meeste mensen surfen namelijk op internet, zonder dat ze daar een specifiek gevoel bij hebben. Het is tegenwoordig normaal gedrag en mensen gaan net zo snel van een website af als dat ze erop komen. 

Op die manier is het natuurlijk lastig om als ondernemer impact te maken, vooral omdat veel mensen gewend zijn geraakt aan digitale marketing. Maar gelukkig kun je met een flyer wel echt impact maken. Juist omdat dit voor veel mensen weer een nieuwe ervaring is.

Een unieke vorm van marketing 

Flyeren is ook een unieke vorm van marketing en dat klinkt raar. Vroeger was flyers drukken en verspreiden normaal, maar door het digitale tijdperk wordt het minder gedaan dan vroeger. 

Wanneer je dus voor flyers gaat, dan kom je als ondernemer uniek uit de hoek en juist dat is belangrijk in deze tijd. Met een flyer kun je veel kanten op. Je kunt spelen met verschillende kleuren en stijlen en natuurlijk moet je ook een mooi logo op je flyer plaatsen. 

Het is een goedkope marketingtechniek 

We begrijpen goed dat niet elke ondernemer een ruim budget voor marketing heeft. Als je marketing serieus wilt aanpakken, dan ben je echter flink wat geld kwijt. Dit geldt zeker voor digitale marketing, want dan heb je te maken met veel concurrentie. Flyers laten drukken is daarentegen relatief goedkoop en tegelijkertijd toch effectief. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *