Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Waarom glasvezel onmisbaar is voor je onderneming

Het zal je ongetwijfeld niet zijn ontgaan dat glasvezel tegenwoordig populair is. Je hebt er als ondernemer ongetwijfeld wel eens wat over gelezen in het nieuws of je hebt misschien zelf harde werkers glasvezel zien leggen in je omgeving. Heb je als ondernemer nog geen glasvezel of twijfel je of dit iets voor jou is? Dan is het belangrijk om dit artikel te lezen, want we leggen je haarfijn uit waarom glasvezel echt onmisbaar is voor je onderneming. 

Altijd stabiele verbing 

Glasvezel voor ondernemers is in de eerste plaats zeer relevant, omdat het een stabiele verbinding garandeert. Als je nog geen glasvezel hebt, dan heb je ongetwijfeld te maken gehad met internetproblemen. Dit geldt zeker voor grotere ondernemingen met veel personeelsleden die tegelijkertijd actief zijn op het internet. 

Het is niet alleen frustrerend wanneer de verbinding niet stabiel is, maar tegelijkertijd zorgt het ook voor problemen bij het uitvoeren van verschillende taken en daarnaast gaat het ten koste van de productiviteit. 

Downloaden gaat vrijwel even snel als uploaden 

Op dit moment, en zeker in de toekomst, zijn de meeste ondernemers voor een groot deel afhankelijk van het internet. Er wordt bovendien ook vaak in de cloud gewerkt, omdat veel personeelsleden ook voor een deel thuiswerken. 

Dit komt natuurlijk omdat we in een hybride samenleving leven. Tijdens het werken worden er dus ook veel bestanden uitgewisseld en sommigen daarvan zijn best groot.

Wanneer je voor glasvezel gaat, dan kun je gelukkig zeer snel downloaden en uploaden. Sterker nog: glasvezel is symmetrisch en dat houdt in dat het verzenden en downloaden van bestanden even snel gaat. 

Amper last van storingen

Als bedrijf wil je niet te maken krijgen met storingen, want dat kan verstrekkende gevolgen hebben. Als ondernemer ben je natuurlijk hard aan het werk en je bent ongetwijfeld ook gebonden aan deadlines. Stel dat je als ondernemer met meerdere personeelsleden bezig bent aan een grote opdracht die binnen enkele dagen af moet. 

Dan ben je ongetwijfeld ook voor een groot deel afhankelijk van je internetverbinding en een storing kost tijd om op te lossen en misschien haal je daardoor de deadline niet. Dit is natuurlijk slecht voor de reputatie van je onderneming en op die manier kun je dan ook klanten verliezen. Met glasvezel loop je niet tegen die problemen aan, want storingen zijn zeer zeldzaam! 

Je maakt je onderneming klaar voor de toekomst

Als ondernemer ben je natuurlijk niet alleen bezig met de korte termijn, maar tegelijkertijd denk je ook aan de toekomst. Het is belangrijk om te investeren in een duurzame toekomst voor je bedrijf en daarom moet je zeker in glasvezel investeren. 

Met glasvezel kun je als ondernemer namelijk snel groeien zonder tegen vervelende problemen aan te lopen. Daarnaast is al gebleken dat glasvezel populair en effectief is, dus de kans is groot dat je ook gaat profiteren van nieuwe ontwikkelingen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *